lunes, 7 de abril de 2014

6è Visita Figueres

Els alumnes de 6è visiten el Museu Dalí i el de la Joguina de Figueres


El dia 27 de Març els alumnes de sisè vam visitar el Museus: Dalí i el de la joguina de Figueres.

Una monitora ens va guiar durant tota la visita al Dalí. Ella ens va explicar una mica la vida d’en Dalí, ens va dir que es va casar amb la Gala, que va ser la seva musa i que tots dos eren molt extravagants, a ell li feien molta por les formigues. Ell li va comprar un palau a Púbol.

En entrar vam veure una gran cambra on hi havia un enorme vidre en forma d’ull de mosca. A la mateixa sala vam veure un quadre de la Gala pintada d’esquenes i mirant el quadre de lluny es veia la cara d’Abraham Lincoln.

També vam veure la seva tomba, el seu cotxe en qual hi tires una moneda i plou a dins, al mateix temps s’obre un paraigües.

Després vam visitar la sala vermella, on hi havia retrats de la Gala i el quadre realista de la cistella i el pa ( semblava que el poguessis agafar). Li agradava molt pintar rellotges fosos, inspirant-se en el formatge Camembert.

En un altra sala, vam veure uns quadres de Dalí i Picasso un davant l’altre mostrant la rivalitat que hi va haver entre els dos genis.

Més tard vam passar a l’habitació dedicada a l’actriu Mae West, on hi havia representada la seva cara amb mobles comuns: els ulls són els quadres, el nas la xemeneia,  el sofà els llavis i les cortines els cabells.

Una vegada acabada la visita al Museu Dalí vam anar cap al museu de la joguina. Hi havia una gran Torre Eiffel, molts trens, un tres en ratlla on les fitxes eren faves i un Mickey Mouse fet de pedra. També hi havia una sala amb moltes nines antigues i una altra plena de jocs de màgia.

Per finalitzar vam anar a menjar al Parc Bosc i vam estar jugant. Va ser un gran dia!No hay comentarios:

Publicar un comentario