martes, 25 de noviembre de 2014

Recomanem un llibre

Alguns alumnes recomanen un llibre que han llegit, a la resta de companys de la classe

Èlia Cane recomana:

 Matilda és un conte infantil escrit per Roald Dahl,  publicat el 1988

Matilda és una nena amb molt talent, amant dels llibres i l'estudi. Els seus pares no valoren la nena i constantment li diuen ignorant i estúpida. Ella decideix venjar-se fent-los malifetes molt divertides.
A l'escola, troba a una directora horrible, però en canvi la seva professora és deliciosa i vol ajudar Matilda. La nena li confessa que té poders màgics per moure objectes del seu lloc i molt ràpid ho podrà demostrar per alliberar la senyoreta de la tirania de la directora.

Tot i que és un llibre infantil crec que tant els petits com els grans podem gaudir del talent i l'enginy de Matilda i divertir-nos amb les seves aventures.

Júlia Cabot i Toni Albalat recomanen:  
El dimoni de la llàntia i el tresor del cementiri  són  llibres de la penya dels tigres, una col·lecció escrita pel famòs autor “Thomas Brezina“. 
Els tres amics de la Penya dels Tigres han de descobrir un misteri que s'amaga als carrerons estrets dun mercat egipci en el primer

Una nit, des de la finestra de la cripta,vaig veure una ombra que es passejava pel cementiri.Feia cara de ser un fantasma...però els meus amics i jo vam pensar que era una altra cosa.Una vegada més ens tocarà entrar en acció!  en el segon.

L'Àngela Viu recomana:

Diari d'una penjada:
Dork Diaries revela les aventures de la Nikki Maxwell, que fa la crónica de la seva vida a través del diari i esbossa el seu moviment a una escola nova; la batalla amb la seva mare per un iPhone; el seu entusiasme pel dibuix i els estranys sentiments d’amor/odi envers l’abella reina de l’escola, la Mackenz ...
En aquest nº 4
La Nikki ajuda en Brandon, el seu gran amor, que fa de voluntari en un refugi d'animals. Quan s'assabenta que el refugi està a punt de tancar, no dubtarà en posar-se uns patins per recaudar fons! Sembla una bona idea però… és tan penjada!No hay comentarios:

Publicar un comentario