viernes, 14 de noviembre de 2014

Treballs dels alumnes de 6è

Construcció de circuits elèctrics

Els alumnes de 6è han treballat en aquest trimestre el tema de l'electricitat, les màquines i les estructures i han realitzat maquetes, amb la col·laboració de la família, individualment o en grup.

El resultat del treball realitzat ha sigut el següent:

En Dani Fernández, en Marc Cases i l'Adrià Coll han representat "la ciutat" : en una banda la moderna amb un gratacels i a l'altra els edificis normals. L'Alejo Ortíz i en Marc Carrillo ens han presentat un estadi.  L'estadi "La Vila"
És la maqueta per inspirar-nos a fer-ne un en el futur.L'Aniol Pàmies i en Jordi Genovés ens han representat un espai destinat a concerts, on no falta de res, fins i tot hi ha una piscina. L'escenari  està ple de detalls.


En Brayan Moya ens ha instal·lat un parc acuàtic per l'estiu del 2015


La Clara Tomás ens ha portat  un aparcament.

En Francesc Saurina ens ha preparat una atracció per la fira del 2015


En Josep Saurina ens ha elaborat la maqueta de la tripulació per un viatge a l'espai.


La Laia Fàbrega, la Júlia Cabot, l'Ana Maria Lozano, l'Aminata Baragi i la Serena Murguia han montat un teatre fantàstic ple de detalls per dintre.


La Júlia també ens ha presentat un treball individualment. Representa una àrea comercial amb cinema, un hiper i el seu parking.La Laura Hidalgo, la Mireia Fijo i l'Aina Oliu han construït  una magnifica maqueta d'una passarel·la per a la desfilada de models.

La Lia Cabello, l'Angela Viu i la Gemma Oliu, amb la participació de l'avi de la Gemma, ens han portat una maqueta de Londres, amb una torre i un autobús de dues plantes ple de detalls.
 La Mar Gutierrez ens ha fet la maqueta d'una casa.En Marc Hermoso ha pensat en Egipte i ens ha portat aquest treball:


En Lluís Morata i en Pol Cases volen que aprenem geografia i ens han preparat un joc per conèixer millors les comunitats autònomes:


La Roser Martínez també va pensar una activitat semblant:


La Vera Duran ens ha reformat una part del port de Palamós:
En Zacarias El Khattabi ha confeccionat un parcL'Èlia Cané, amb la col·laboració del seu pare, ens ha preparat un cotxe de carreres. L'hem provat i agafava una gran velocitat.


I per últim l'Andrea García ens han presentat el far


No hay comentarios:

Publicar un comentario